dinsdag 20 augustus 2013

e-Vapor Liquids - Kies Uw Favorieten Smaak Uit

Elektronisch roken begint bij e-Vapor! Als roker bent u wellicht overtuigd geraakt over de voordelen van elektrisch roken: het is gezonder en goedkoper. Wat kan een roker nog meer willen?

E-Vapor is sinds 2013 actief op de markt van elektrische sigaretten en wilt klanten die op een 'gezonde' manier willen gaan roken graag van dienst zijn bij de keuze voor het juiste soort elektrische sigaretten. Daarnaast snapt e-Vapor dat het voor een doorgewinterde roker een stap kan zijn om traditionele sigaretten te vervangen met elektrische sigaretten. Juist daarom heeft e-Vapor een klantgerichte aanpak hoog in het vaandel staan. 

e-vapor liquid
e-Vapor Liquid Appel
 E-Vapor heeft een groot assortiment aan elektrische sigaretten. Voor praktisch iedere roker heeft e-Vapor een passende oplossing dus of u nu iemand bent die net begint met elektrisch roken en een startpakket nodig heeft, of iemand die al langer elektrisch rookt en een geavanceerdere elektrische sigaret aan wil schaffen, e-Vapor staat voor u klaar. E-Vapor wil een betrouwbare partner zijn voor iedereen die wil stoppen met traditioneel roken en over wil gaan op elektrisch roken.

Daarnaast heeft e-Vapor een groot assortiment met zogenaamde e-Vapor liquids. E-Vapor liquids zijn de vloeistoffen die u in uw elektrische sigaret stopt. E-Vapor liquids zijn in een grote hoeveelheid aan smaken verkrijgbaar. Daarnaast zijn e-Vapor liquids uiterst scherp geprijsd. E-Vapor liquids zijn al goedkoop, maar u kunt nog meer besparen op uw e-Vapor liquids wanneer u de e-Vapor liquids in grotere hoeveelheden bestelt. Als u bijvoorbeeld 5 e-Vapor liquids bestelt, om bijvoorbeeld het grote assortiment van de e-Vapor liquids te verkennen, krijgt u al 7.5% korting en dit loopt steeds verder op naar mate u meer e-Vapor liquids tegelijk bestelt.

E-Vapor liquids zijn zoals eerder aangegeven in een groot aantal verschillende smaken. Of u nu van appel houdt of toch meer van de e-Vapor liquid Mango, de smaak van uw keuze zit er zeker tussen. Daarnaast zijn er ook e-Vapor liquids met een hoge concentratie nicotine en e-Vapor liquids met een lage concentratie nicotine. Zo is het dus mogelijk om te beginnen met een e-Vapor liquid met veel nicotine en dit zo langzaam af te bouwen naar een e-Vapor liquid met een lage hoeveelheid nicotine, of zelfs naar een e-Vapor liquid met helemaal geen nicotine. Als u dit bereikt heeft, dan bent u dus praktisch gestopt met roken.

Het is voor e-Vapor heel belangrijk dat een klant voldoende informatie krijgt over de verschillende soorten elektrische sigaretten die er zijn.  Daarom heeft e-Vapor (www.e-vapor.nl) een website waar u veel informatie aantreft over elektrische sigaretten. Mocht u nog meer informatie nodig hebben, of graag gewoon iemand persoonlijk spreken, dan is dit geen enkel probleem. E-Vapor biedt u de mogelijkheid om een afspraak te maken. U kunt dan langskomen bij e-Vapor en nemen we de tijd voor u om u uitgebreid te informeren over het grote aanbod van elektrische sigaretten die er zijn. Zo zorgt e-Vapor ervoor dat u gezonder kunt gaan roken en toch van uw (elektrische) sigaret blijft genieten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten